Pozdravljeni dragi starši,

v trenutni krizni situaciji, ki vpliva na vse vidike našega življenja, je sprejetih veliko pomembnih preventivnih ukrepov, ki nam in bodo pomagali ohranjati zdravje.

Šole in vrtci so se zaprli in delo na daljavo je v teku. V ta namen bi se vam radi zahvalili, ker vse elektronske učiteljske informacije posredujete svojim otrokom in ste njihovi spodbujevalci, motivatorji. Posebna zahvala staršem mlajših učencev, saj ste jim postali nadomestni učitelji.

Izobraževanje na domu se bo tudi v naslednjih dneh nadaljevalo, z naše strani se trudimo poiskati čim boljšo rešitev posredovanja navodil in gradiva za naše učence, vaše otroke. O tem vas bomo sproti obveščali. Še naprej vas vljudno prosimo, da spremljate vašo elektronsko pošto in šolsko spletno stran. Na zgornji strani naše spletne strani boste v zavihku Delo na daljavo v naslednjih dneh našli vse potrebno gradivo in navodila.

Želim Vam uspešno preživljanje trenutnega obdobja, na prvem mestu ohranite zdravje, veliko se pogovarjajte z otroki, gibajte se na prostem, raziskujte bližnje gozdove, otroci naj se posvetijo učenju, a naj se ne obremenjujejo takrat, ko jim res ne gre. Takrat naj se malo ustavijo, se poigrajo. Pomembno je, da vsi skupaj čimbolj mirno preživimo ta čas, potem pa bo  za vse še dovolj časa!

Dragi učenci, pogrešamo vas, vi ste največji junaki trenutnega obdobja!

Ostanite zdravi in upoštevajte priporočila NIJZ!!

 

Lepo vas vse skupaj pozdravljam.

 

Razvojni tim OŠ Globoko za sodelovanje s starši