Tradicionalni dobrodelni koncert “ŠIRIMO UPANJE”: 31. maj 2024

Rotary klub Čatež vabi na tradicionalni dobrodelni koncert “ŠIRIMO UPANJE” v petek, 31. maja 2024, ob 19.30 v Viteški dvorani Posavskega muzeja Brežice.

Nastopajo:
Nuša Derenda
Anja Žabkar
Vokalna skupina Solzice Glasbene šole Brežice

Celotni izkupiček dobrodelnega koncerta bo namenjen za pomoč oddelku za otroke z avtistično motnjo v razvoju na OŠ Globoko, za podporo programu dela z nadarjenimi učenci na OŠ Bistrica ob Sotli, Zvezi prijateljev mladine Krško za pomoč pri izvedbi letovanja otrok iz socialno ogroženih okolij Posavja in podporo pri vključevanju socialno ogroženih učencev v obšolske dejavnosti iz socialno manj spodbudnih okolij Posavja, Obsotelja in Kozjanskega ter prizadetim v poplavah.

Rotary klub Čatež deluje že 27 let na območju Posavja, Kozjanskega in Obsotelja. Z dobrodelno dejavnostjo smo mnogim posameznikom in ustanovam velikokrat pomagali uresničiti njihove sicer nedosegljive cilje.

Vstopnice za dobrodelni koncert “ŠIRIMO UPANJE” so na voljo na vseh Petrolovih bencinskih servisih ter https://www.eventim.si/en/tickets/sirimo-upanje-brezice-grad-1425020/performance.html

QR koda za neposredne donacije (skeniraj z e-bančno aplikacijo):

Povezava: https://rotarycatez.si/?p=299