Drage učenke in učenci!

Po nenavadnih in dolgih krompirjevih počitnicah, se od 9. 11. 2020 ‘vidimo’ v šoli na daljavo. Verjamemo, da bomo tako ohranili naše zdravje in zdravje naših najbližjih ter tako razširili ‘virus’ ZDRAVJA.

Spletne učilnice in gradiva na spletu bodo torej naše obiskovanje šolskega pouka iz domačega okolja. Moramo se zavedati in vsi skupaj ozavestiti ter odgovorno prevzeti trenuten način šolanja za lažjo prebroditev tega nenavadnega obdobja. Vem, da zmoremo in skupaj bomo premagali ta neprijazni COVID-19 z našim rednim in vsakodnevnim ohranjanjem učne in telesne kondicije. In še eno pomembno zavedanje – v tem niste sami! Ko se pojavi stiska, kontaktirajte nas – učiteljico, razredničarko, svetovalno delavko, tudi ravnateljico – kogarkoli od nas – z veseljem bomo poskusili rešiti kakršnokoli zagato, urejali najbolje trenutno dilemo, ali pa samo, da se slišimo, poklepetamo. Seveda, ne pozabite, da so tu starši, ki vam stojijo ob strani, pa tudi sošolci, prijatelji.

Skupaj bomo zmogli in pripomogli, da se bo šolsko znanje še naprej krepilo in gradilo, obenem pa bomo hitro premagali ta virus in se še hitreje vrnili v čisto pravi šolski vrvež!

klikni tu: AKTIVNO IN ODGOVORNO ŠOLANJE NA DOMU

in tu: kuža pazi obvlada šolanje od doma

 

 

 

 

 

OSTANIMO ZDRAVI IN ODGOVORNI DO SEBE, DRUGIH in ŠOLSKEGA DELA!

Vse dobro želim in pišite mi: danijela.radjen@guest.arnes.si ali obiščite, tisti, ki uporabljate MS Teams, ekipo svetovalna služba.

Danijela Radjen